De Weg naar Succes

Het internet is een machtig gereedschap voor al uw bedrijfsactiviteiten waar u veel kunt verdienen of verliezen


Succes voor Uw Website en Bedrijf...?


Het meest belangrijke is het vinden van een goede partner in uw zoektocht naar succes, één die zich reeds heeft bewezen en die u kunt vertrouwen. Veel sites (bedrijven) beloven snelle pageranking en hoge zoekmachine´s positie´s in een kort tijdsbestek. Soms wil dit wel eens werken maar zal nooit lang standhouden omdat zij werken met illegale technieken. Zodra de zoekmachine´s er achter komen, en dat duurt meestal niet lang, wat met uw website is gedaan, zullen zij u onmiddelijk straffen en uw site zal volledig verwijderd worden uit hun databases. U blijft dan achter met een waardeloze website omdat het heel moeilijk is en ook heel lang zal duren voordat een gestrafte website weer terug te vinden is bij de zoekmachines. Daar is het dus waar u al uw investering in uw website zult verliezen en tevens veel zakelijke transacties zult mislopen. Als u kijkt naar de feiten en informatie gegeven door Google of Yahoo, dan zult u zien dat de enige en juiste manier een goed geconstrueerde website is met een perfecte optimalisatie en SEO aanpak. U moet het zien als een puzzel waarbij elk klein onderdeel even belangrijk is.

DiGiHostWeb Auto Responsive - Automatisch Aanpassen Websites voor elk Type Apparaat of Breedte Beeldscherm


Nadat u deze puzzel hebt afgemaakt, is het tijd om hem te tonen aan de hele wereld. Daarvoor hebt u ervaring nodig, de juiste SEO gereedschappen, de juiste content en keywords, goed uitgebalanceerd marketingplan en vooral GEDULD. Afhankelijk van het type website of product zal dit (Incubatieperiode) ongeveer 2 tot 6 weken gaan duren voordat u de 1e nieuwe bezoekers via de zoekmachines gaat ontvangen. In deze periode kunt u nieuwe bezoekers genereren door u aan te sluiten bij grote portalen van reeds goed gepositioneerde sites (zoals DiGiHostWeb Portaal). Op deze manier krijgt u direct nieuwe bezoekers en kunt u zaken gaan doen op een breder vlak terwijl uw website is opgenomen door de zoekmachines en zich langzaam maar zeker een weg aan het banen is naar de top. Terwijl u reeds nieuwe activiteiten en zaken aan het doen bent zal het verstrijken van de door ons genoemde 'Incubatieperiode' sneller verlopen dan u denkt en voordat u het weet zullen de 1e nieuwe bezoekers via de zoekmachines zich gaan melden. Nu heeft u de juiste combinatie voor het krijgen van nieuwe bezoekers en dit alles op een legale en duurzame manier.

Om in de top te blijven is het nodig om regelmatig te updaten en uw site te onderhouden. Hieraan kunt uzelf een hoop verrichten of dit door ons te laten verzorgen. Door dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse rapporten kunt u zien wat er zich afspeelt op en met uw site. Er zijn verschillende programma´s die het één en ander automatisch voor u kunnen doen zodat u kunt doen waar u het beste in bent zonder dat u zich druk hoeft te maken over uw website.

Kijk voor meer Gratis opties om uw website te promoten op ...

Opties Gratis aanmelden Nederlandse Websites

Succesvol Internet

Zakelijk succes op het Internet.

DiGiHostWeb - Marketing door hoge standaard regels en precisie
De weg naar goed zaken doen op het internet is niet heel erg moeilijk als u eenmaal weet wat u nodig hebt en wat u moet doen. Meer dan 95% van alle sites op het internet bereiken dit niet of in mindere maten omdat alleen maar de eerste 2 pagina´s van de zoekresultaten worden gebruikt.

Wat heb ik nodig voor kans op succes:

automatisch aanpassende website
zoekmachine vriendelijke site
goed business- en marketing plan
snel werkend antwoord-systeem
dagelijkse rapporten
de juiste gereedschappen

Op deze manier zal uw website effectief gevonden worden met elk type apparaat.
U zult in een relatieve korte periode reeds de eerste nieuwe bezoekers gaan krijgen.

Ons Team - Voor welke vraag dan ook
DiGiHostWeb - Hoe kunnen wij u helpen?


* Responsive Websites