Auto Responsive Services DiGiHostWeb

 Een responsive website laten maken van uw website...? Klik
 Is uw website nog niet toegankelijk voor elk type apparaat en scherm...? Klik

De gebruikers van mobiele apparaten gaan steeds meer terrein winnen van de gewone PC

Toename internet gebruik mobiele apparaten ten opzichte van desktops

Toename internet gebruik mobiele apparaten ten opzichte van desktops
Wat begon als een trend is nu een nieuwe standaard voor website aan het worden. Uw website wordt steeds vaker bezocht door bezoekers met een mobiele telefoon of tablet. Om de gebruikservaring op al deze apparaten optimaal te houden maken wij uw website responsive. Dat wil zeggen dat deze zich aanpast aan het schermformaat waarop hij bekeken wordt. Zo heeft u één website voor alle apparaten en geoptimaliseerd voor elk schermformaat. Hierdoor wordt het doel van uw website niet uit het oog verloren, ook niet op een klein scherm. Responsive webdesign zorgt ervoor dat een site zich aanpast aan het apparaat van de gebruiker

Responsive webdesign zorgt ervoor dat een site zich aanpast aan het apparaat van de gebruiker, zodat iedere website leesbaar is op een mobiel, tablet of PC.


Het design past zich automatisch aan voor op ieder apparaat, of het nu een mobiele telefoon, tablet of pc is. Het enorme voordeel van een responsive website is dat op elk soort apparaat de website herkenbaar blijft en je hoeft als gebruiker niet van links naar rechts te scrollen om alles van de website te zien. Alle slideshows en content worden automatisch aangepast voor het formaat van het apparaat waarmee de bezoeker jouw website bezoekt, alsmede wanneer wordt veranderd van schermbreedte.
Toegankelijkheid, snelheid, 100% uitbalanceren en optimalisatie zijn de belangrijkste en onmisbare onderdelen voor een perfecte website en het succes van bedrijven via het internet

Het gebruik van tablets en mobiele telefoons blijft een trend en het internetgebruik door middel van deze apparaten wordt steeds meer. Meer nog dan de “oude” desktop computer. Echter, dit betekent niet dat het hebben van een mobiele website naast uw gewone website de beste oplossing is. Doordat de grootte van telefoons & tablets blijft veranderen is er ook telkens verandering in de verhouding hoogte en breedte van de website. Het wordt dus een kostbare aangelegenheid om uw website telkens in een andere verhouding te (laten) maken. Hiervoor is een geweldige oplossing bedacht:
Responsive website.

Responsive webdesign, zorgt ervoor dat uw website zich vloeiend aanpast aan verschillende beeldformaten. Responsive webdesign maakt websites flexibel over een breed scala aan apparaten die worden gebruikt om over het internet te surfen, zoals desktops, laptops, tablets en mobiele telefoons.

Kijkt u maar eens hoe onze site zich aanpast aan de verschillende beeldformaten. U zult bijvoorbeeld merken dat de inhoud (foto’s, tekst) zich eenvoudig aanpast aan de grootte van het venster.


In principe betekent dit dat deze website kan worden bekeken met elk apparaat (desktop, tablet of mobiele telefoon) en zal altijd ten volste gebruik maken van de grootte van uw scherm. Het maakt dus niet uit hoe groot of hoe klein uw scherm is, de inhoud wordt altijd geoptimaliseerd voor de desbetreffende schermresolutie. Dit voorkomt dus het onnodig vergroten/ verkleinen, en scrollen bij het bezoeken van uw favoriete websites met verschillende apparaten.

Een afbeelding, maar ook het menu heeft de neiging om uw website op een andere wijze te doen afbreken, dan u wenst. Met responsive webdesign zorgen wij ervoor dat ze per apparaat anders getoont worden of eventueel delen worden weggelaten.

'De versnelde groei van klanten voor mobiele telefonie en breedbandinternet geeft ons vertrouwen in de duurzaamheid van Responsive Websites’, zo schrijven de analisten.


Dit komt voornamelijk door het feit dat de ontwikkelingen in goedkope mobiele telefoons en data-abonnementen flink zijn toegenomen.
De populariteit van mobiele apparaten blijft toenemen. Deze verschuiving van desktop naar mobiel nodigt dan ook uit om een manier te vinden om websites zo aan te passen dat ze goed reageren op alle verschillende beeldformaten die er zijn.

Sommige bedrijven hebben al een aparte mobiele website. Dit vereist echter extra kosten in het maken van deze aparte website en de mobiele website past zich niet automatisch aan naar elk beeldformaat.

Een bijkomend probleem is dat als een website vaak veranderd moet worden, zal het heel wat uur in beslag nemen om iedere website apart van updates te voorzien.
Met responsive webdesign, hoeft u slechts een enkele website te ontwerpen die zich dynamisch en vloeiend aanpast voor elk type apparaat. In één beheersysteem kunnen aanpassingen gedaan worden aan de website die vervolgens op alle apparaten juist weergegeven worden.

Ook Google raadt gebruik van Responsive webdesign aan. Er zijn heel veel uiteenlopende meningen over Google, maar als zij dit aangeven dan is het wel zo verstandig om hiernaar te luisteren.

Laatste persbericht van Google,

Wist u dat: 52% - Het percentage gebruikers dat aangeeft minder snel contact op te nemen met een bedrijf als de site niet voor mobiel is geoptimaliseerd. Bron: Google, Sterling Research and SmithGeiger, What Users Want Most From Mobile Sites Today, May 2014

Kortom:

Er hoeft maar één website te worden gemaakt en te worden onderhouden die zich automatisch aanpast aan alle beeldformaten. Met Responsive webdesign bespaart u dus een hoop tijd en geld.

U bent klaar voor de toekomst!


Laat ook uw website aanpassen en zie een snelle stijging in bezoekers en een sterkte daling in bezoekers die kort verblijven op uw website of direct al bij binnenkomst weer weggaan omdat uw website simpelweg niet past op hun beeldscherm.

Marketing en Kwaliteit

Marketing door hoge standaard regels en precisie.

DiGiHostWeb - Marketing door hoge standaard regels en precisie
Omdat kwaliteit, onze ervaring en de wensen van onze klanten centraal staan in het resultaat, zou dit uw eerste stap naar meer bezoekers kunnen zijn.

Samen met u maken we beslissingen zoals:

optimalisatie compacte en snelle site
planning en site strategie
zoekmachine optimalisatie plan
adviseren van uw eigen inbreng
registreren zoekmachine´s
onderhoud en control reports

Op deze manier zal uw website effectief en goed gepubliceerd kunnen worden door ons.
U zult in een relatieve korte periode reeds de eerste nieuwe bezoekers gaan krijgen.

meest voorkomende beeldformaten


beeldformaat desktop

Schermformaat laptop notebook

beeld scherm formaten mobiele apparaten


schermformaten


apparaten beeldschermen


Wat er ook gaat aankomen.....

computers toekomstige beeldschermen
met een responsive website
bent u er klaar voor !!!


digihostweb digitale helpende hand

Ons Team - Voor welke vraag dan ook
support team digihostweb


* Responsive Websites